ALANYA, GÜNDOĞMUŞ VE İBRADI YOĞUN KAR MÜCADELESİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’yi etkisi altına alan kar ve soğuk hava nedeniyle Alanya, Gündoğmuş, İbradı mahalleleri ve yaylalarında kar temizleme ve tuzlama çalışması yapıyor. 

14 Mart 2022
ALANYA, GÜNDOĞMUŞ VE İBRADI YOĞUN KAR MÜCADELESİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, Alanya’nın kırsal mahalleleri ve yaylalarında yoğun bir şekilde karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Aralıksız yapılan çalışmalar neticesinde Uğrak, İmamlı, Özvadi ve Büyükpınar Mahallelerinin yayla yollarındaki kar temizlendi. Bölgede kar nedeniyle kapalı olan yol kalmadı. Öte yandan ekipler Karaman’ın Sarıveliler beldesi sınırına kadar kar temizleme çalışması yaptı. Diğer yandan ekipler hafta sonu hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Taşatan bölgesinde de buzlanan yolda tuzlama çalışması gerçekleştirdi. 

GÜNDOŞMUŞ VE İBRADI DA TUZLAMA

Kırsal alan ekipleri, Gündoğmuş ilçesi Pembelik mahallesi ve İbradı merkez ve mahallerinde yoğun kar yağışının ardından oluşan  grup yollarında buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor. Vatandaşın ulaşımını rahatlatmak ve olası bir kazaya mahal vermemek için yapılan çalışmalar ulaşımı güvenli hale getiriyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.