BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta 32 yaşındaki engelli birey Hamza Abiç’e akülü tekerlekli sandalye yardımı yaptı. 

01 Mart 2022
BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, doğuştan engelli ve yalnız yaşayan Hamza Abiç’e anlamlı bir yardım yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla, Hamza Abiç’e akülü tekerlekli sandalye verildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Manavgat ekipleri tarafından teslim edilen akülü tekerlekli sandalye Abiç’in hayatını kolaylaştıracak. Akülü tekerlekli sandalye için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür eden Hamza Abiç, “Benim için çok önemli bir yardım. Artık istediğim yere akülü tekerlekli sandalye ile gidebileceğim. Büyükşehir Belediyesi’nin her sıkıntımızda yanımızda olduğunu bilmek bize moral veriyor” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.