TÜRKBELENİ KÜTÜPHANESİ ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR EDİYOR

Sessiz ortamda ders çalışma imkanı 

25 Şubat 2022
TÜRKBELENİ KÜTÜPHANESİ ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Türkbeleni Kent Park Kütüphanesi, öğrencileri misafir etmeye devam ediyor. Sosyal mesafe kuralları içerisinde sıcak ve sessiz bir ortamda ders çalışma imkanı bulan öğrencilere ücretsiz çay ikramı da yapılıyor. 

 

Öğrencilerin daha iyi bir ortamda kitap okumaları ve ders çalışmalarını sağlayan Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat Türkbeleni Kent Parkı bünyesinde bulunan kütüphanesi öğrencilere sıcak ve sessiz ortamda ders çalışma imkânı sağlıyor. Değişik konularda 5000 adet kitabı bünyesinde bulunduran kütüphanede, ders çalışmak isteyen öğrencilere bilgi kaynağı ve uygun ortam sağlanıyor.

ÖĞRENCİLER KÜTÜPHANEDEN MEMNUN

Üniversite ve KPSS sınavlarına çalışan gençler kütüphanede kendilerine sunulan imkanlardan ve ortamdan oldukça memnun. Pazar günü hariç haftanın 6 günü 08.30 ile 17.30 saatleri arasında hizmet veren kütüphanede ücretsiz çay imkanının yanı sıra öğrenciler için tekli çalışma alanları da mevcut.

SESSİZ VE SAKİN BİR ORTAM 

Kütüphanenin kendileri için önemli olduğunu belirten lise öğrencisi Alper Uysal, “Sınavların yaklaşmasıyla birlikte ders tempomuz arttı. Okuldan arta kalan zamanlarımızı en iyi şekilde değerlendirmek adına Büyükşehir Belediyemizin Türkbeleni’ndeki kütüphanesine geliyoruz. Türkbeleni Kütüphanesi’nde sessiz ve sakin bir ortamda derslerimize çalışıyoruz, ödevlerimizi yapıyoruz. Burada sağlığımız için hijyen, maske ve mesafe kurallarına da dikkat ediliyor. Bu da bizi mutlu ediyor. İstediğimiz kitapları burada bulabiliyoruz, ödevlerimizi en iyi şekilde hazırlıyoruz. Konsantrasyonumuz hiçbir şekilde dağılmıyor ve derslerimize daha adaptasyonlu bir şekilde çalışıyoruz. Böylesine güzel bir ortamı hazırlayan Antalya Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.