“AŞKSIZ HAYAT…” BÜYÜLEDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Aşksız Hayat” Konserinde, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği İcra Heyeti Topluluğu tarafından birbirinden güzel eserler seslendirildi. 

25 Şubat 2022
“AŞKSIZ HAYAT…” BÜYÜLEDİ

Atatürk Kültür Merkezi Perge Salonunda gerçekleştirilen ve Şef Aydemir Tuncer’in yönettiği konserde; Şubat ayı içerisinde aramızdan ayrılan Türk müziği bestekârları Cevdet Çağla, Kaptanzade Ali Rıza Bey, Şerif İçli, Selahattin Pınar, Yorgo Bacanos, Ahmet Mükerrem Akıncı, Sadettin Kaynak ve Muhlis Sabahattin Ezgi’nin aşka dair besteleri seslendirildi. 

“BİR MÛSİKÎYDİN SEN” İLK KEZ SESLENDİRİLDİ

Konserde; Kalplerden Dudaklara Yükselen Sesi Dinle, Kara Bulutları Kaldır Aradan gibi herkes tarafından sevilen eserlerin yanı sıra güftesini konsere misafir olarak gelen Cansın Erol’un yazdığı, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nın icra heyeti saz sanatçılarından Onur Uğurbaş ve Alperen  Kozak tarafından Eviç makamında bestelenen “Bir Mûsikîydin Sen” isimli eser ilk kez sanatseverlerle buluştu.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

İzleyicilerin icra ve saz heyetini ayakta alkışladığı konserin sonunda Antalya Bisiklet Sevenler Grubu (ABS) tarafından Şef Aydemir Tuncer’e özel baskılı tişört hediye etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Filiz de konser sonunda Şef Aydemir Tuncer’e çiçek taktim ederek, İcra Heyetine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.