KEPEZ’İN DÖRT BİR KÖŞESİNE KONFORLU YOLLAR

 

09 Şubat 2022
KEPEZ’İN DÖRT BİR KÖŞESİNE KONFORLU YOLLAR

Kepez Belediyesi, yağmur suyu birikimini engellemek amacıyla Habibler Mahallesi 5502 sokakta  başlattığı zemin çalışmalarını tamamlayarak, yolu sıcak asfalt için hazır hale getirdi. 

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanını konforlu yollarla buluşturmaya devam ediyor.  Kepez Belediyesi,  modern yol hizmeti çalışmalarını Habibler Mahallesi’nde de gerçekleştirdi.  Ahmet Coşkun Bulut Ortaokulu ve Hazreti İbrahim Cami’nin bağlantısını sağlayan 5502 Sokak üzerinde yağmur suyu birikimini engellemek amacıyla başlatılan çalışmalar tamamlandı. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yağmur suyu birikimini önlemek için önce yolda dolgu çalışması yapıldı. Ardından toprak zemin greyder ile tıraşlanarak, zemin silindir yardımıyla ezildi. Yol eğimi hesaplanarak yapılan zemin çalışmasıyla su birikintisinin önüne geçen Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Habibler Mahallesi 5502 sokağı sıcak asfalt için hazır hale getirdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.