BAŞKAN UYSAL, GAZİANTEPLİLER DERNEĞİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Gaziantepliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışına, Gaziantepli olan eşi Ümran Uysal’la katıldı. Başkan Uysal, “Enişteniz olduğum için senede 2-3 sefer Gaziantep’teyiz” dedi. 

09 Şubat 2022
BAŞKAN UYSAL, GAZİANTEPLİLER DERNEĞİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

Başkan Uysal, Altındağ Mahallesi’nde Antalya Gaziantepliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışına Gaziantepli olan eşi Ümran Uysal’la birlikte katıldı. Gaziantep’e ‘gazi’ unvanının verilişinin 101’inci yıl dönümünde gerçekleşen açılışta, Uysal ailesinin yanı sıra CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Rafet Zeybek ve çok sayıda davetli yer aldı.

Başkan Uysal, eşi ve diğer davetlilerle birlikte dernek binasının açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Başkan Uysal, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Antalyalı Gaziantepliler Gaziantepli Antalyalılar, Antalya’mızda komşuluğu en güzel şekilde paylaşan geldiği yerden Gaziantep’ten de vazgeçmeyen, o kültürü de Antalya’mıza katan sevgili komşularımız, bu açılış hepimize hayırlı olsun.”

Gaziantep’in Halep’in bir kazasıyken bugün Cumhuriyet sayesinde bütün Ortadoğu’yu besleyecek bir noktaya geldiğini anlatan Başkan Uysal’ın “Enişteniz olduğum için senede 2-3 sefer Gaziantep’teyiz” sözleri alkışlarla karşılandı. Açılışın ardından Başkan Uysal’a Dernek Yönetimi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tablo haline getirilmiş nüfus cüzdanını hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.