Erdal Erzincan ile türkü dolu gece

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği'nin önemli isimlerinden biri olan Erdal Erzincan'ı Antalyalılar ile buluşturuyor. 2 Şubat Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek konserde türkü dolu bir gece yaşanacak. 

31 Ocak 2022
Erdal Erzincan ile türkü dolu gece

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği’nin önemli isimlerinden biri olan Erdal Erzincan’ı Antalyalılar ile buluşturuyor. 2 Şubat Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konserde türkü dolu bir gece yaşanacak. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek konserde Şef Yiğit Aktı yönetimindeki İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Halk Müziği İcrâ Heyeti de Erdal Erzincan’a eşlik edecek. Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda saat 20.00’de gerçekleşecek,  “Deyişlerle Semahlarla Erdal Erzincan Konseri”nde türkü dolu bir gece yaşanacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek konsere tüm Antalyalılar davetli. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.