Kar sevinci Kepez’de bir başka yaşandı

Antalyalılar 29 yıl sonra yağan karın keyfini çıkardı. Kar yağışının Kepez bölgesinde daha yoğun olması üzerine Antalyalılar, Kent Ormanı ve Macera Ormanına koştu. Kar yağışıyla Kepez’de kartpostallık görüntüler oluştu. 

25 Ocak 2022
Kar sevinci Kepez’de bir başka yaşandı

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışının Antalya kent merkezinde de görülmesi büyük şaşkınlık yarattı. Kent merkezinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı özellikle Kepez bölgesinde daha yoğun hissedildi. Sahil bandında beyaz örtünün daha az oluşması üzerine Antalyalılar Kepez’e koştu.  Vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde kentteki kar yağışını görmek için Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Kent Ormanı ve Macera Ormanına akın etti. Çoluk çocuk, genç yaşlı 29 yıl sonra Antalya’ya yağan karın keyfini çıkardı.  Kimi ilk kez bir kar yağışına,  kimisi de ilk kez bir kar tanesine dokunmanın mutluluğunu yaşadı. Salı sabahına karla uyanan Antalyalılar, karın sevincini Kent Ormanı ve Macera Ormanında bir başka yaşadı. Vatandaşlar, yerde oluşan beyaz örtünün üzerine uzandı, kimi kartopu oynadı,  bazıları da yıllardır hayalini kurdukları kardan adamı büyük bir özenle yaptı. Antalyalılar 29 yıl sonra gelen kar sevincini de bol bol çekilen hatıra fotoğraflarıyla da ölümsüzleştirdiler. Kar yağışıyla Kepez’de kartpostallık görüntüler oluştu.  Beyaz örtü Kepez’e ayrı bir güzellik kattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.