Kepez’de marketlere sıkı denetim

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, döviz kurundaki düşüşün marketlerdeki fiyatlara yansıyıp yansımadığının tespiti için aralarında zincir marketlerin de olduğu işletmelere yönelik denetimlerini sürdürüyor 

11 Ocak 2022
Kepez’de marketlere sıkı denetim

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, döviz kurundaki düşüşün marketlerdeki fiyatlara yansıyıp yansımadığının tespiti için aralarında zincir marketlerin de olduğu işletmelere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Kepez’de market denetimleri hızla devam ediyor. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinlerinin haksız fiyat artışlarıyla mağdur edilmemesi için işletmelere yönelik denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor.  Döviz kurunun düşmesiyle ürün fiyatlarında farklılık olup olmadığını denetleyen Zabıta ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan zincir marketlerde temel gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri başta olmak üzere ürünlerin alış ve satış fiyatlarını inceliyor. Raflar ve reyonlardaki ürünleri satış kasasından geçirerek fiyatları karşılaştırıyor. Ürünlerin tüketim ve gramajlarının da mercek altına alındığı denetimlerde, fiyatı düşen ürünlerin satış fiyatlarının da etiketlere anında uygulanarak, vatandaşların mağdur edilmemesi için uyarılarda bulunuluyor.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.