Antalya-Konya karayolunda yeniden karla mücadele başladı
Antalya’da kar yağışı sebebiyle Akseki-Seydişehir karayolunda tırların geçişine izin verilmiyorAntalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde bulunan bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı başladı.
Antalya’da kar yağışı sebebiyle Akseki-Seydişehir karayolunda tırların geçişine izin verilmiyor
Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde bulunan bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı başladı. Tedbir amaçlı olarak tırların geçişine izin verilmeyen bölgede kar kalınlığı 40 santimetreye kadar ulaşırken ekipler yolda biriken karı temizleme çalışması başlattı.
Saat 21.00 sıralarında başlayan ve halen devam eden yağış sebebiyle Karayolları Akseki ve Alacabel ekipleri de harekete geçti. Ekipler trafik akışında aksama yaşanmaması için yolda biriken karları temizliyor. Bin 825 metre rakımlı Alacabel’de kar kalınlığının yer yer 40 santimetreye ulaştığı bildirilirken, Karayolları Akseki ve Alacabel ekibi çok sayıda iş makinesi ile kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açık tutulmasını sağlıyor. Alacabel’de kar yağışının etkili olması nedeni ile de uzun araçların geçişine izin verilmediği bildirilirken, araçların dinlenme tesislerine yönlendirildiği bildirildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Ankara'da okul çevrelerinde geniş kapsamlı denetim: 48 aranan şahıs yak…

Rize Belediye Başkanı Metin’den TİMBİR’e ziyaret

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu gözaltına alındı

35 ilde uyuşturucu operasyonu: 172 şüpheli tutuklandı

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme: 36 tutuklama
