Alanya'da 2 aracın karpışması sonucunda 4 kişi yaralandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde gece saatlerinde 2 otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobillerden biri yan döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. 

07 Ocak 2022
Alanya'da 2 aracın karpışması sonucunda 4 kişi yaralandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde gece saatlerinde 2 otomobil kavşakta çarpıştı.Çarpışmanın şiddetiyle otomobillerden biri yan döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yan dönen araçta yaralanan M.Ö. B.Ö. ve Y.Ö. isimli kadınlar ile diğer araçta bulunan A.K'ye ilk müdahaleyi 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yaptıktan sonra yaralılar ambulanslarla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Kazadan sonra yan dönen araç kaldırıldıktan sonra trafik yeniden açıldı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.