Başkan Böcek'ten Gazipaşa'ya ziyaret

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatını inceleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugüne kadar yaklaşık 40 milyon TL harcanan projenin ilçenin önemli bir eksiğini gidereceğini söyledi 

06 Ocak 2022
Başkan Böcek'ten Gazipaşa'ya ziyaret

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatını inceleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugüne kadar yaklaşık 40 milyon TL harcanan projenin ilçenin önemli bir eksiğini gidereceğini söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa ilçesinde bir dizi temasta bulundu. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Böcek’e, CHP Gazipaşa ve Büyükşehir Meclis Üyesi Zafer Tan, İYİ Parti Gazipaşa ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti. Böcek, Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz’ın yeni yılını tebrik edip, ilçeye gerçekleştirilecek proje ve hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
GAZİPAŞA SİNEMA VE TİYATROYA KAVUŞACAK
Başkan Böcek, daha sonra tiyatro ve sinema salonu bulunmayan ilçede önemli bir eksikliği giderecek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatını inceleyip, bilgi aldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile birlikte şantiyeyi gezen Başkan Böcek, Nisan ayı içerisinde inşaat çalışmalarının tamamlanmasının planlandığını söyledi. 
TİYATRO VE SİNEMA SALONU
Başkan Böcek, 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerinde inşaatı tamamlanmak üzere olan Gazipaşa Kültür Merkezi için bugüne kadar 40 milyon TL yatırım yapıldığını belirterek, “5 bloktan oluşan proje kapsamında bir blok içinde sinema salonu, çok amaçlı salon, prova odaları ve fuayeler yer alacak. Kültür merkezinin diğer bloğunda ise ATASEM, sosyal hizmet birimlerimiz ve kreş yapmayı planlıyoruz. Gazipaşa’da önemli bir eksikliği tamamlayacak proje ile ilçe halkı ilk kez tiyatro ve sinema salonuna kavuşacak” dedi. 
ZEYTİN FABRİKASINDA 
Gazipaşa Meclis Üyesi Zafer Tan’ın zeytincilik işletmesini de ziyaret eden Başkan Böcek, zeytin yağı üretim aşamalarını yerinde gördü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel’in geçtiğimiz günlerde vefat eden ağabeyi Merhum Erol Yüksel için taziye ziyaretinde de bulundu. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.