27 yaşındaki genç odasında ölü bulundu

Antalya'nın Kepez ilçesinde, dün doğum günü olan ve Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan 27 yaşındaki genç odasında ölü bulundu. 

06 Ocak 2022
27 yaşındaki genç odasında ölü bulundu

Edinilen bilgiye göre olay, saat 08.30 sırasında Esentepe Mahallesi 5408 sokak üzerindeki 9 katlı apartmanın birinci kat dairesinde meydana geldi. KPSS'ye hazırlanan ve dün doğum günü olan 27 yaşındaki İsmet Özgün, gece saatlerinde odasına geçerek uyudu. Sabah ailesi tarafından odasına girilen genç, yerde hareketsiz şekilde bulundu. Aile çocuklarını uyandıramaması üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Özgün'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık incelemesinin ardından Morga kaldırıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.