Halk Oyunları Topluluğu’na yeni üyeler aranıyor

Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’na yeni üyelerin alınacağı kayıtlar başladı. 

04 Ocak 2022
Halk Oyunları Topluluğu’na yeni üyeler aranıyor

Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’na yeni üyelerin alınacağı kayıtlar başladı.Halk danslarını yaşatmak, sahip çıkmak ve sergilemek amacıyla Konyaaltı Belediyesi bünyesinde geçen yıl kurulan ‘Halk Oyunları Topluluğu’ için yeni dönem kayıtları başladı. Kayıtlar 12 Ocak Çarşamba günü son bulacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Halk Oyunları Topluluğu’nun yeni kurulmasına rağmen birçok etkinliğe imza attığını söyledi. Esen, “Türk kültür ve sanatının ayrılmaz bir parçası olan halk danslarımızı yaşatmak, sahip çıkmak ve sergilemek amacıyla geçtiğimiz yıl belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Halk Oyunları Topluluğumuz büyük ilgi görüyor.
Müzik ve ritim bilgilerinin ölçüldüğü seçmelerde başarılı olan gönüllüler ekibimize dahil ediliyor” dedi.
BAŞVURULAR ONLİNE
Yeni folklor topluluğunda yer almak isteyenler, başvurularını online olarak
www.konyaalti.bel.tr adresinden yapabilecek. Vatandaşlar, detaylı bilgi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 0 (242) 245 55 25 numaralı telefonundan detaylı bilgi alabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.