Gösteriler, konserler, maskotlar, yapay kar, yeni yıl pazarı, stantlar Antalyalıları bekliyor

Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'da yaşayan yerleşik yabancı dernekler ve kadın kooperatiflerinin katkısı ile düzenlenen 'Hep Birlikte Yeni Yıla' etkinliği başladı. 

25 Aralık 2021
Gösteriler, konserler, maskotlar, yapay kar, yeni yıl pazarı, stantlar Antalyalıları bekliyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’da yaşayan yerleşik yabancı dernekler ve kadın kooperatiflerinin katkısı ile düzenlenen ‘Hep Birlikte Yeni Yıla’ etkinliği başladı. Birbirinden renkli gösterileri, konserleri, atölye çalışmaları ve yeni yıl pazarı ile 10 gün sürecek etkinliğin ilk günü renkli görüntülere sahne olurken, Antalyalılar keyifli anlar yaşadı. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Hep Birlikte Yeni Yıla’ etkinliği Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen açılış töreni ile başladı. Antalya’daki yerleşik yabancı dernekler ve kadın kooperatiflerinin katkılarıyla düzenlenen etkinlik Antalyalılara yeni yıl heyecanı yaşatıyor. 
KÜLTÜRLER TANITILIYOR
Açılışa törenine katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Başkan Muhittin Böcek’in selamların iletti. Antalya’nın üretimine katkısı olan yerli ve yabancı paydaşlarla çok güzel bir etkinlik düzenlediklerini belirten Arslan, “Antalya’da yaşayan yerleşik yabancı vatandaşlarımız stantlarında kendi kültürlerini tanıyor. Başkanımız Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma hedefiyle destek verdiği kalkınma kooperatifleri de etkinlikte yer alıyor. El emeği göz nuru ürünler Antalyalılarla buluşuyor. Tüm Antalyalıların yeni yılını şimdiden kutluyorum ve etkinliğimize davet ediyorum” dedi. 
KEYİFLİ SAATLER
Etkinliklerin ilk gününde renkli ve eğlenceli saatler yaşandı. Cam Piramit’e akın eden yerli ve yabancı kişiler etkinlikler ve gösterilerle keyifli anlar geçirdi. Yılbaşına özel süslenen alan, dev yılbaşı ağacı, dev kar küresi, maskotlar, animasyonlar, yılbaşı temalı fotoğraf çekim alanları, yılbaşı pazarı, mini lunapark ve etkinliklerle renkli bir çekim merkezi haline geldi. 
RENKLİ GÖSTERİ VE KONSERLER 
Etkinliğin açılış gününde sahne alan İran ve Komşu Ülkeler Dostluk Derneği’nin gösterisi, Konyaaltı Belediyesi Kent Konseyi Yabancılar Meclisi Korosu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun konseri izleyicilere eğlence dolu anlar yaşattı. Çocuklar da Noel Baba, lunapark ve yapay kar yağdırma efekti ile yeni yıl coşkusunu en güzel şekilde yaşadı. 10 gün boyunca sürecek etkinlik 11.00- 22.00 saatleri arasında açık olacak.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.