Mobil Kuaför ilçelerde

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Kuaför Tırı, Alanya, Gazipaşa, Akseki, Elmalı, Korkuteli ve Finike'nin mahallelerinde 829 vatandaşa saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti verdi. 

14 Aralık 2021
Mobil Kuaför ilçelerde

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Kuaför Tırı, Alanya, Gazipaşa, Akseki, Elmalı, Korkuteli ve Finike’nin mahallelerinde 829 vatandaşa saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti verdi.

 

Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mobil Kuaför Tırı, Antalya’nın ilçelerindeki kırsal mahallelerde hizmet vermeye devam ediyor. Mobil tır, Alanya kırsalındaki 10 mahallede üç gün boyunca kuaförlük hizmeti sundu. Mobil Kuaför, Tırılar, Sapadere, Dim Alacami, Bucak Taşbaşı, Öteköy, Paşaköy, Hacıkerimler, Yeniköy ve Toslak’ta genç, yaşlı, çocuk 192 vatandaşı tıraş etti. Hasta olan vatandaşların ise evine gidilerek saç ve sakal tıraşları ve cilt bakımları yapıldı. 

GAZİPAŞA’DA 141 VATANDAŞA HİZMET 

Gazipaşa’da hizmeti vatandaşın ayağına kadar götüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mobil Tır ile mahalle mahalle dolaşıp kişisel bakım hizmeti verdi. İlk durağı Yeniköy ve Karatepe Mahallelerinde öğrencileri tıraş eden ekip, ardından Çile, Doğanca ve Gökçesaray mahallelerinde 5 mahallede 141 vatandaşa kuaför hizmeti sundu.

FİNİKE’DE KIRSAL MAHALLELER GEZİLDİ 

Mobil Kuaför Tırı’nın bir başka durağı ise Finike ilçesi oldu. Finike kırsalındaki Gökbük Mahallesi’nde 76 kişi, Ernez Mahallesi’nde 22 kişi ve Yazır Mahallesi’nde 14 kişi olmak üzere toplam 112 kişi mobil kuaför hizmetinden faydalandı. 

MOBİL KUAFÖR ELMALI’DA

Büyükşehir Belediyesi'nin yoğun ilgi gören Mobil Kuaför Tırı Elmalı’nın Düdenköy, Eymir, Beyler, Armutlu, Avşar, Ahatlı, Çukurelma, Çobanisa ve Çalpınar Mahallelerine park etti. 184 vatandaşın saç kesimi ve bakımları yapıldı. 

KORKUTELİ’ DE 131 VATANDAŞA SAÇ KESİMİ 

Mobil Kuaför Korkuteli’nin Avdan, İmecik ve Kayabaş Mahallelerini ziyaret etti. Kayabaş İlkokulu ve İmecik Ortaokulu bahçesine park eden Mobil Kuaför öğrenciler başta olmak üzere genç, yaşlı, çocuk olmak üzere 131 vatandaşa hizmet verdi.

YANGIN BÖLGESİNE MOBİL DESTEK 

Mobil Tuaför Tırı, Aksekili vatandaşlara da hizmet verdi. Yangından etkilenen Kepezbeleni, Kepez, Hocaköy, Güneykaya ve yakın çevrede bulunan Güçlüköy mahallelerini dolaşan Mobil Tır ekibi, genç ve yaşlı 69 vatandaşa saç kesimi ve bakım yaptı.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Ekipler, kadın, erkek, çocuk, genç ve yaşlılara belirlenen hijyen kuralları ile saç kesimi ve saç bakımı yaptı. Rahatsızlığı ya da engeli nedeniyle evden çıkamayacak durumda olan vatandaşlara da bulundukları yerde hizmet sağlandı. Vatandaşlar ayaklarına kadar gelen bu hizmetten dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.