SEYHAN SOYLU, KANLI BIÇAKLI OLDUĞU KANKİSİ SEREN SERENGİL İLE ARADAKİ BUZLARI ERİTTİ.

Flash Tv’ de yayınlanan “Seyhan SOYLU ile AL SANA HABER”, Türk televizyonlarının en olaylı, sansasyonlu programı olmayı kısa sürede başardı. Hafta içi her gün saat 15.30 – 17.30 arası canlı olarak yayınlanan programa her gün farklı ünlü simalar yorumcu olarak katılıyor. Neredeyse her yayında bomba haberlere imza atılıyor. 

08 Aralık 2021
SEYHAN SOYLU, KANLI BIÇAKLI OLDUĞU KANKİSİ SEREN SERENGİL İLE ARADAKİ BUZLARI ERİTTİ.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan programda Seyhan Soylu, şu sıralar kanlı bıçaklı olduğu Seren Serengil ile bir dönem aralarından su sızmadığını, kanki olduklarını ve birçok kişiye Seren yüzünden sırt çevirdiğini söylemişti. Seyhan Soylu, “Seren’i bu kadar koruyup kollarken bana bir yanlış yaptı ve beni çok kırdı. Seren’ i affetmeyeceğim” demişti. Seren Serengil “Söylemezsem Olmaz” programında sağlık durumunun iyi olmadığını, ameliyat olmazsa öleceğini, tüm organlarının iflas etmeye başladığını açıklamıştı. Yaptığı açıklamada ısrarla doktorunun ismini vermeyen Seren Serengil, “Doktoruma ulaşamıyorum yeniden ameliyat olabilmem için ondaki ameliyat görüntülerine ihtiyacım var” demişti. Bu açıklamasının üzerine Seyhan Soylu; “Seren ile birlikte ameliyat olduk. Aynı doktor yaptı ameliyatımızı. Ben çok memnunum herhangi bir sorun yaşamadım ama ben 112 kiloydum ve ameliyat sonrası beslenmeme dikkat ettim. Seren ise 2. Ameliyatını oldu. İlk ameliyat sonrası gırtlağını tutmadı yine kilo almaya başladı. Seren pis boğazlıdır. Abur cubur sever. Ameliyata girdiğinde 67 kiloydu. 7 -8 kilo fazla için bu ameliyat kararı bir intihardır. Çok vazgeçirmeye çalıştık ama kimseyi dinlemedi. Annesinden bile habersiz bu ameliyatı oldu. Seren neden ısrarla doktorunun ismini açıklamıyor bilmiyorum ama ben burada ilk defa açıklayacağım. Doktorunun adı Dr. Ersin Aksu’ dur.” diyerek eski kankisi hakkında açıklamalarda bulundu ve doktorun ismini açıklamıştı.
 Bugün magazine ve sosyal medyaya Seren Serengil ile ilgili düşen yeni fotoğraflar ve Seren’in damar yoluyla beslendiği haberleri “AL SANA HABER” de de gündem olunca sert eleştirileri ve dobra kişiliği ile bilinen Seyhan Soylu eski kankisinin bu durumu karşısında çok üzüldü ve aradaki buzları eritecek bir adım attı. “Eski dosttan düşman olmaz” diyerek canlı yayında Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma’ yı aradı. Telefonu açan Tohma’ dan Seren Serengil’in durumu hakkında bilgi aldıktan sonra “Aslında sağlı sollu geçiriyordum size ama Seren’in durumunun ciddiyetini öğrenince kıyamadım.” diyerek Seren’i telefona istedi. O sırada serum alan Seren de Seyhan Soylu’ yu geri çevirmedi. Ve iki eski arkadaşın yürekleri ısıtan telefon konuşması; 
Seyhan Soylu; “Ne yapıyorsun Seren? Özledin mi beni?” 
Seren Serengil; “Çok kızgın ve kırgınım sana. Ben ne yaptım sana bilmiyorum bu kadar lafı hak edecek? Yine de sana cevap vermem”
Seyhan Soylu; “Şimdi nasıl sağlık durumun?”
Seren Serengil; “Şu an ciyak ciyak vaziyetteyim damarlarıma serum takılmaktan. Karaciğer ve pankreas yetmezliği başlangıcındayım.”
Seyhan Soylu; “Peki ne zaman ameliyat olacaksın Seren?
Seren Serengil; “Seyhan o video gelmeden ameliyat olamıyorum. Çünkü doktorun izleyip neler yapıldığını görmesi ona göre bir yol çizmesi gerekiyor. Ameliyat riskli ve benim anestezi almam da tehlikeliymiş çünkü 5,5 saat sürecek ve vücut direncim de düşük olduğu için ne yapacağını bilmesi gerekiyor. Doktor diyor ki; “Ameliyat sırasında da ne yapıldığını görebilirim. Ama bir komplikasyon olursa vücudun kaldırmaz. Önceden ne yaptığını bilmem lazım ki dersime çalışayım.” Hiçbir organım doğru dürüst çalışmıyor, kan organlara gitmiyor.
Seyhan Soylu; “Ah be Seren ben sana dedim ama olma bu ameliyatı diye. 67 kilo ile ameliyata girdin. 8 kilo için ameliyat olunur mu?”
Seren Serengil; “Evet yaptım ben de hatalıyım. Ama bu doktor bana gastrik bypass ameliyatının normalini yapmamış. Bu ameliyat da kendi içinde birkaç çeşide ayrılıyormuş. Bana en agresif olanını yapmış. Benim bağırsağıma ne yaptıysa yemek yedikten 2 dakika sonra tuvalet arıyorum. Tuvaleti olmayan hiçi bir yere gidemiyorum. Sokağa çıkamıyorum. Programa bile çok zor gidiyorum.”
Seyhan Soylu; “Doktorun Ersin Aksu’nun adını niye açıklamıyorsun? Ben açıkladım canlı yayında”
Seren Serengil; “Yani ben yine de kimseye kötülük gelsin istemem. Çünkü kendim gittim. Kendim karar verdim. Kendim istedim bu ameliyatı ama telefonlarıma çıkmıyor. Hastane sahibini aradım. Benim kadrolu doktorum değil. Parasını verip ameliyatını yapıyor, siz neyin peşindesiniz deyip telefonu kapatarak işin içinden çıkmaya çalışıyorlar. Bana bir şey olursa o hastane de sorumlu bundan. Ben neler çekiyorum bilsen nefes alamıyorum. Korkunç şeyler yaşıyorum ben. Çoklu organ yetmezliğine gidiyor şu an ki durumum.”
Seyhan Soylu duygulanarak; “Sana bir şey olursa benim burnumun direği sızlar. Aramız da ne olursa olsun ben de yerin ayrı. Peki doktordan şikayetçi olacak mısın? Dava açacak mısın?” diye sordu. Seren Serengil; “Ben şu anda canımın derdine düştüm. Ölüyorum ben 44 kiloya düştüm. Bu doktor yanlış da yaptıysa söylesin ki ameliyatı yapacak olan kişi ne yapacağını bilsin” dedi. Seyhan Soylu ise ekranlardan ameliyatı yapan ve Seren Serengil’ in telefonlarına çıkmayan Dr. Ersin Aksu’ ya bir kez daha seslenerek; “Doktor Ersin Aksu eğer Seren’ e bir şey olursa bu işin peşini bırakmayacağım. O görüntüleri Seren Serengil’ e ulaştırın. Kız ölüyor. Bir an evvel ameliyat olması gerek. Ben de kaç kere mesaj bıraktım sana.” dedi. Ve eski kankisi Seren’ e “Seni ziyaret etmemi ister misin?” diye sordu. Seren Serengil de “Tabii ki gelebilirsin. Kapım sana her zaman açık.” diyerek aradaki buzları erittiler.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.