YÖRSİAD, PROF.DR. ÖZLENEN ÖZKAN’I KONUK ETTİ

YÖRSİAD (Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği) Kasım ayı kahvaltılı toplantısında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Özlenen Özkan’ı konuk etti. Toplantıda bir konuşma yapan Prof.Dr. Özkan, 'Covidin Dünyadaki ve Türkiye'deki Durumu' konulu sunum yaptı. 

24 Kasım 2021
YÖRSİAD, PROF.DR. ÖZLENEN ÖZKAN’I KONUK ETTİ

Kışlahan oteldeki toplantıya Antalya Teknokent Müdürü İbrahim Yavuz, YÖRKAM ( Akdeniz Üniversitesi Yörük Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi)  Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Winterleague CEO’su Behiç Kaya, YÖRSİAD üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantıda 18-21 Ocak 2022 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek olan ve YÖRSİAD’ın da desteklediği Winterleage Uluslararası futbol turnuvası Operasyon Direktörü Ayhan Gökdemir turnuva hakkında bilgiler verdi.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı konuşmasında, pandemi sonrası ilk defa üyeler ile bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Ege, “ Bugün burada uzun zaman sonra bir aradayız. Bu zaman zarfında pandemi nedeniyle online olarak Zoom üzerinden bir çok toplantı yaptık. Bu arada komitelerimiz çalışmaya devam etti. Bugün pandemi sonrası ilk konuğumuz Akdeniz Üniversitesi Rektörü  Prof.Dr. Özlenen Özkan oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan M.Aykut Ege, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladıklarını da belirterek, Konuk Özkan’a bir çiçek takdim etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Özlenen Özkan, geçen yıla göre pandemi de gelen durumu anlatırken, aşının önemine dikkat çekti. Özkan, “Aşının yaygınlaşması sonrası COVİD 19 Yoğun bakımındaki hasta sayımız üçte bir oranında azaldı. Serviste yatan hasta sayısı ise tam altı kat düştü. Bugün de yoğun bakımımızdaki hastaların yüzde 80’inden fazlasını tam doz aşısını olmamış kişiler oluşturuyor.” dedi.

Toplantı sonrası bir anı fotoğrafı çektirilirken, Başkan Ege, konuk Özkan’a Yörük keyfiyesi takarken, yine günün anısına Yörük Çadırı simgeli bir plaket hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.