İstanbul ve Antalya’da tütün kaçakçılarına operasyon yapıldı.

Eş zamanlı operasyonlarda 17,6 ton nargile tütünü, 66 bin 100 dal dolu makaron ele geçirildi. 13 şüpheliden de 11’i yakalanarak gözaltına alındı. 

24 Kasım 2021
İstanbul ve Antalya’da tütün kaçakçılarına operasyon yapıldı.

stanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmaya göre, teknik araçlarla izleme sonucunda şüpheliler tespit edildi. "Toplu halde kaçakçılık" suçundan arama, el koyma ve yakalama kararları çıkarıldı. Takibi yapılan 13 şüphelinin yakalanması için İstanbul'da 10, Antalya'da da 6 adrese sabah erken saatlerde operasyon yapıldı.

17,6 TÜTÜN, 66 BİN SİGARA

Şüphelilerden 11'i yakalandı. Eş zamanlı baskınlarda 17,6 ton nargile tütünü, 66 bin 100 dal dolu makaron (sarma sigara) ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Adreslerinde bulunamayan 2 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.