Adana gibi Başkana Adana gibi hediye

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya’da bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a Adana kebap rölyefi hediye etti. 

19 Kasım 2021
Adana gibi Başkana Adana gibi hediye

Başkan Uysal, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için Antalya’ya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar’la bir araya geldi. Baş başa gerçekleşen görüşmesinin ardından Başkan Uysal, Zeydan Karalar’a coğrafi tescil işaretiyle de koruma altına alınan Adana kebap rölyefi hediye etti. Başkan Uysal’ın hediyesi rölyef çalışması Muratpaşa Belediyesi’nin meslek edindirme, sanat ve hobi kurslarının rölyef sınıfı kursiyerleri ve eğitmenleri tarafından yapıldı. Çalışma, üç günde tamamlandı. Karalar, Başkan Uysal’a anlamlı hediyesi dolayısıyla teşekkür etti.      

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.