Umut Partisi Genel Başkanı Bozkurt'tan 10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajı

 

10 Kasım 2021
Umut Partisi Genel Başkanı Bozkurt'tan 10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajı

Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83'üncü yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı. Başkan Bozkurt mesajında; "Bugün Atamızın aramızdan ayrılışının 83'üncü yılını anıyoruz. 10 Kasım 1938 günü Ebediyete uğurladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83'üncü yıl dönümünde Türk milleti olarak bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anmaktayız. 

Hayatını milletine ve ülkesine adayan Gazi Mustafa Atatürk ülkemizin içinde bulunduğu en zor şartlarda ve sahip olduğu sınırlı imkanlara rağmen milletinden aldığı destekle milli egemenliğe dayanan bağımsız Türkiye Cumhuriyetini kurarak milletimize armağan etmiştir.

Atatürk demek bir milletin uyanışı, azim ve kararlılığı demektir. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi kollamak, korumak ve gelecek nesillere bırakmak Türk milletinin asli vazifesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83'üncü yıldönümünde bir kez daha şükranla, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhu şad olsun." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.