AÜ öğrencileri Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) öğrenim gören öğrenciler, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi. AÜ Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Tahsin Şahin ve öğrencileri, Kemer, Çıralı, Olimpos gezisi öncesi Kemer’de Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti 

08 Kasım 2021
AÜ öğrencileri Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) öğrenim gören öğrenciler, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi. AÜ Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Tahsin Şahin ve öğrencileri, Kemer, Çıralı, Olimpos gezisi öncesi Kemer’de Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.
Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Topaloğlu, öğrencilere Kemer’i anlattı, belediye olarak eğitime yaptıkları desteklerden bahsetti. Topaloğlu, öğrencilere, Kemer hakkında bilgiler verirken “Gördüğünüz gibi Kemer dünyanın en güzel yerlerinden biri. Beldibi’nden Çıralı’ya uzanan coğrafi yapısıyla, tarihi, doğası ve denizi ile görülmesi gereken yerleri oldukça fazla olan bir yer. Tüm bu güzelliklerimizin yanında emekli öğretmen olduğum için öğrencilerimize ayrı bir değer verdiğimi ifade etmek istiyorum. Kemer Belediyesi olarak, öğrencilerimize kırtasiye malzemelerini, servislerle taşınmasını, burs almalarını, üniversiteye hazırlık kurslarından yararlanmalarını, ücretsiz olarak biz karşılıyoruz. Kemer bölgemizde güzel bir gün diliyor, sizleri her zaman Kemer’e bekliyoruz” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu ve öğrenciler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.