Ayak Tenisi Turnuvası'na başvurular başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıl dönümü nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ayak Tenisi Turnuvası düzenliyor. Katılmak isteyenler 27 Ekim'e kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden başvuru yapabilecek. 

21 Ekim 2021
Ayak Tenisi Turnuvası'na başvurular başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıl dönümü nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ayak Tenisi Turnuvası düzenliyor. Katılmak isteyenler 27 Ekim’e kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden başvuru yapabilecek. 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ayak Tenisi Turnuvası’’ düzenleniyor. Turnuva, 28 Ekim Perşembe ve 29 Ekim Cuma günü, Konyaaltı Beachpark Antalya Büyükşehir Belediyesi Tenis Kortu yanında bulunan yeşil sahada gerçekleştirilecek. 
Turnuva, küçükler (9-15 yaş arası), Yıldızlar(16-19 yaş arası), Gençler (20-39 yaş arası), Veteranlar (40 yaş üstü) olmak üzere 4 kategoride yapılacak. Müsabakalara 2 oyuncu 1 yedek olmak şartıyla en fazla 3 kişi katılabilecek.
Turnuvaya katılmak isteyenler www.abbsporhizmetleri.com internet sitesi üzerinden 27 Ekim Çarşamba gününe kadar başvuru yapabilecek. Turnuvayla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın 0242 321 24 70 nolu telefonundan bilgi alınabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.