KUMLUCA BELEDİYESİ’NDEN KUMLUCA KART PROJESİ

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve Vakıfbank Kumluca Şube Müdürü Fatih Tetik bir araya gelerek Kumluca Kart’ın sözleşmesini imzaladı. 

16 Ekim 2021
KUMLUCA BELEDİYESİ’NDEN KUMLUCA KART PROJESİ

Alışverişlerde kullanılacak olan kart ihtiyaç sahibi vatandaşların kendi ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapabilme imkanlarını sağlarken Kumlucalı esnafında ekonomisine katkı sağlamasını hedeflemektedir. 

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun göreve gelmeden önce hazırladığı 41 projesi içerisinde yer alan Kumluca Kart Projesi imzaların atılmasıyla hayata geçti. Başkan Köleoğlu, Kumluca Belediyesi ve Vakıfbank iş birliğiyle geliştirmiş oldukları Kumluca Kart Projesinin hem ihtiyaç sahiplerine yardım etmek hem de Kumluca’daki ekonomiye esnaflardan yapılacak olan alışverişlerle katkı sağlamak, kendileri için küçük ama Kumluca için büyük bir adım olduğunu belirtti. 

Belirli periyodlarla para yüklenecek olan Kumluca Kart Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün araştırmaları sonucunda belirlenmiş ihtiyacı olan dar gelirli vatandaşlara verilecek. 

Mustafa Köleoğlu, ‘’Kıymetli Kumlucalı büyük ailem, bir projemizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kumluca kart projesi ile artık bundan sonra Vakıfbank ve Kumluca belediyesi iş birliği ile gerçekleşmiş olan kart projemiz tamamlandı. Bundan sonra ihtiyaç sahiplerimizi, daha önceden belirlenmiş olan ihtiyaç sahiplerimize artık bir elin verdiğini diğer el görmesin anlayışı ile yaklaştığımız kart projemizde kendilerine bu kartları ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Sadece alışveriş kartı olarak tasarlanan bu proje de bundan sonra ihtiyaç sahipleri ve Kumlucalı esnaflarımızı da destek olacak. Bazen evdeki çocuklarının çikolatasını, mamasını alacaklar, bazen ihtiyaçlarını alabilecekler, bazen kıyafet alabilecekler. Hatta bizim Kumluca’dan Türkiye’nin dört bir köşesine üniversitelere giden öğrenci kardeşlerimize de bir geleneğimiz vardır, biz bir sebze kolisi hazırlarız, üzerinde bütün sağlıklı gıdalarımızı, sebzelerimizi koyduktan sonra üzerine de fesleğendir, maydanoz koyarak bu kutumuzu kapatırız. Aslında bundan sonra üzerine onların Kumluca Belediyesi’nin ve Kumluca halkının yanında olduğunu hissetmeleri için Türkiye’nin dört bir köşesin de kutunun ağzını açtıklarında bir tane beyaz zarf beyaz zarfın içerisinde de o öğrenci kardeşlerimize bir tane Kumluca kart oluşturmuş olduğu karttan bulacaklar ki her zaman bizim buradan ekonomik olarak koyduğumuz parasal destekle onlar ihtiyaçlarını Türkiye’nin dört bir köşesinde harcayabilecekler, Kumluca Belediyesi’nin ve Kumluca halkının gücünü Türkiye’nin her bir noktasında hissedecekler. Kumluca kart projemiz Vakıfbank ve Kumluca Belediyesi iş birliği ile gerçekleşen Kumluca Kart projemiz Kumluca ya hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.