Gezen Sinema'nın ilk durağı Kemer ve Serik ilçeleri oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 58'incisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Gezen Sinema etkinliği Kemer ve Serik'te yoğun ilgi gördü. 

07 Ekim 2021
Gezen Sinema'nın ilk durağı Kemer ve Serik ilçeleri oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 58'incisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Gezen Sinema etkinliği Kemer ve Serik’te yoğun ilgi gördü. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen 'Gezen Sinema' etkinliği vatandaşları beyaz perdeyle buluşturuyor. 58. Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen etkinlikte ‘Aile Arasında’ filmi Kemer ve Serik’te vatandaşlarla buluştu. 
AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ
Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte Kemerliler açık havada sinema keyfi yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz’ün de katıldığı etkinlikte  'Aile Arasında' isimli film izleyenleri kahkahaya boğdu. Serik Çınaraltı Meydanı’nda kurulan açık hava sinemasında da her yaştan sinemasever film keyfi yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir de filmi Serikli vatandaşlar ile birlikte izledi. Aile Arasında filmi Serikli vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. 
PANDEMİ ÖNLEMLERİ UNUTULMADI
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin beyaz perdeyi vatandaşların ayağına götürdüğü etkinlik ilçelerde halkın sinema özlemine son verdi. Gösterimlerde sinema severler için pandemi kuralları çerçevesinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına yönelik önlemler alındı. HES kodu sorgulaması yapılan vatandaşlar, maske mesafe kuralları çerçevesinde, maskesi olmayanlara maske verilerek, 1.5 metre aralıklarla yerleştirilen dezenfekte edilmiş koltuklarda sinema keyfini yaşadı.
 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.