Kaş ilçesinde hayırseverler Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı öncülüğünde, Kaş Devlet Hastanesi’nin donatmaya devem ediyor

Kaş’ta faaliyet gösteren iş insanları Ali ve İbrahim Yiğit, her yıl 50 bin lira bağış yaptıkları Kaş Devlet Hastanesi’ne bu kez de Kulak Boğaz Burun Polikliniği’nde kullanılmak üzere 47 bin lira bedelli Endovizyon Sistemi cihazını alarak bağışladı. 

23 Eylul 2021
Kaş ilçesinde hayırseverler Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı öncülüğünde, Kaş Devlet Hastanesi’nin donatmaya devem ediyor

ANTALYA’nın Kaş ilçesinde hayırseverler Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı öncülüğünde, Kaş Devlet Hastanesi’nin donatmaya devem ediyor.
Kaş’ta faaliyet gösteren iş insanları Ali ve İbrahim Yiğit, her yıl 50 bin lira bağış yaptıkları Kaş Devlet Hastanesi’ne bu kez de Kulak Boğaz Burun Polikliniği’nde kullanılmak üzere 47 bin lira bedelli Endovizyon Sistemi cihazını alarak bağışladı. Kaş’ta bir araya gelen 32 vatandaş da imece usulü vakfa yaptıkları bağışlarla Göz Polikliniği’ne 65 bin lira değerinde Otorefraktometre cihazı, Kardiyoloji Polikliniği’ne de 210 bin lira değerinde Ekokardiyografi cihazı kazandırdı. Her üç cihaz da Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından satın alınarak, Kaş Devlet Hastanesi’nde vatandaşların hizmetine sunuldu.
Kaş Sağlık ve Eğitim Vakfı Başkanı Erdal Hacıvelioğlu, “Kaşlı hemşehrilerimiz imece usulü güçleri oranınca vakfımız öncülüğünde bir araya gelerek, Kaş Devlet Hastanesi’nin sorunları çözmeye, eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Hastanemizin ihtiyacı olan üç önemli cihazı daha, hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Yeni Kaş Devlet Hastanesi’nin açılışından bu yana yaklaşık 4 milyon liralık alet, cihaz ve tıbbi malzemeleri satın alarak, halkımızın hizmetine sunduk. Hastanemiz doktorlarını daha sağlıklı teşhis koymalarına, hemşehrilerimizin başka hastanelere taşınmasının önüne geçtik. Yardımsever Kaşlı hemşehrilerimizin hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.