Başkan Uysal, ulaşım esnafını ziyaret etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ulaşım esnafını ziyaretinde, pandeminin hem servis hem de toplu ulaşım esnafını derinden etkilediğini belirterek, “İnşallah, önümüzdeki süreçte daha iyi günlere doğru gideriz” dedi. 

10 Ağustos 2021
Başkan Uysal, ulaşım esnafını ziyaret etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ulaşım esnafını ziyaretinde, pandeminin hem servis hem de toplu ulaşım esnafını derinden etkilediğini belirterek, “İnşallah, önümüzdeki süreçte daha iyi günlere doğru gideriz” dedi.
Başkan Uysal, servisçiler ve otobüsçüler esnaf odalarını ziyaret etti. Başkan Uysal’ın ilk durağı Antalya Servisçiler Esnaf Odası oldu. Başkan Uysal’ı Oda Başkanı Süleyman Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Şahin, 2 bin üyelerinin bulunduğunu belirterek pandemi döneminde çok mağdur olduklarını söyledi.
Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, esnafın pandemi nedeniyle yaklaşık 2 yıldır çalışamadığına dikkat çekti. Başkan Uysal, “Çok zor bir süreç. Okulların açılması şart” dedi. Okulların açılmamasının öğrenciler açısından da hastalık kadar vahim sonuçlar ortaya çıkardığını belirten Başkan Uysal, şöyle
konuştu:
“Çocuklarımızın gelişim çağında sosyalleşememesi, bir arada olamaması, eğitim süreci içinde olamaması, eve kapanması çok farklı sosyo-psikolojik ve pedagojik sorunlar ortaya çıkarıyor. Okulları, mutlaka açmalıyız. Ama çok dikkatli ve kurallara uyarak. Çocuklarımızı koruyarak. Hep beraber genel
ve yerel kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla hep birlikte okullarımızı dayanışma içinde açmalıyız. İnşallah, önümüzdeki eğitim döneminden itibaren böyle bir tablo oluşacak. Hem esnaf hem de çocuklarımız mağdur olmayacak.”
Başkan Uysal’ın bir sonrası adresi ise Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Başkan Yasin Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede Başkan Uysal, Antalya’da ulaşım esnafının çok çok önemli, hayati bir kamusal görevi yerine getirdiğini söyledi. Antalya’da her toplu ulaşım aracının aynı zamanda kent esnafı olduğunu belirten Başkan Uysal, “Bu sayede ödediğimiz paralar şehrimizde kalıyor. Sosyo-ekonomik paylaşım anlamında değerli. Katma değer insanlarımıza yansıyor” diye konuştu. Pandemi döneminin toplu ulaşım esnafını da etkilediğini dile getiren Başkan Uysal, “İnşallah, önümüzdeki süreçte daha iyi günlere doğru gideriz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.