SERİK Belediyespor alt yapısındaki Ali Rıza Karaman ve Berkant Eren ile sözleşme imzalandı

SERİK Belediyespor alt yapısındaki Ali Rıza Karaman ve Berkant Eren ile sözleşme imzalandı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Serik Belediyespor, alt yapıdan 2 genç futbolcuyu kadrosuna dahil etti. 

06 Ağustos 2021
SERİK Belediyespor alt yapısındaki Ali Rıza Karaman ve Berkant Eren ile sözleşme imzalandı

SERİK Belediyespor alt yapısındaki Ali Rıza Karaman ve Berkant Eren ile sözleşme imzalandı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Serik Belediyespor, alt yapıdan 2 genç futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Serik Belediyespor alt yapısında oynarken A takım ile idmanlara çıkan Ali Rıza Karaman ve Berkant Eren, kamp çalışmaları sırasında gösterdikleri performans üzerine Teknik Direktör Bülent Akan’ın verdiği rapor doğrultusunda profesyonel yapıldı ve kulüple sözleşme imzaladı. Kaleci olarak oynayan 18 yaşındaki Ali Rıza Karaman ile alt yapıda orta saha mevkiinde oynayan 19 yaşındaki Berkant Eren ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
İmza töreninde Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Başkan Aputkan, “Alt yapı bizim için çok önemli. Alt yapıdaki başarılı çocuklarımızı kulübümüzün A takım kadrosunda görmek istiyoruz. Bu çocuklarımız diğerlerine de örnek olacaktır. Onları iyi yerlerde görmeyi temenni ediyoruz” dedi.
Alt yapıda oynayan 16 yaşındaki Batuhan Atal’ın da A takım ile idmanlara çıkacağı, ancak alt yapıda oynamaya devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.