Serik ilçesinde vatandaşlar Manavgat’taki yangından etkilenenler için yardım seferberliği başlattı

 

30 Temmuz 2021
Serik ilçesinde vatandaşlar Manavgat’taki yangından etkilenenler için yardım seferberliği başlattı

 
Serik ilçesi Merkez Mahallesi Muhtarı Zafer Korkmaz öncülüğünde Manavgat yangınında zarar gören vatandaşlara destek olmak amacıyla sosyal medya üzerinden yardım seferberliği başlatıldı. Seferberliğe ilçeden çok sayıda yardımsever destek verdi.
Zafer Korkmaz, Manavgat ilçesinde meydana gelen ve 2 gündür devam eden yangından etkilenen vatandaşlar için ilk aşamada kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan malzemeleri Serik halkından talep ettiklerini söyledi. Yardımların aralıksız devam ettiğini belirten Korkmaz, “Vatandaşlarımızın gerek bize ulaştırdıkları gerekse marketlerde biriken malzemelerimizi Manavgat ilçesindeki yangından zarar gören kardeşlerimize ulaştırdık. Elimizden geldiğince yardımlarımız devam edecek” dedi.
Toplanan su, süt, ayran, bisküvi, sandviç, kahvaltılık, bebek maması, ekmek gibi birçok malzeme 6 kamyonete yüklenerek Manavgat ilçesi Gençlik Merkezinde kurulan AFAD yardım toplama merkezine ulaştırıldı. Nakit olarak toplanan paraların da bölgeden yapılacak olan ihtiyaca göre malzeme alımı için değerlendirileceği açıklandı. Yardım kampanyasının pazar gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.