Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen; Basın Bayramı mesajı

 

23 Temmuz 2021
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen; Basın Bayramı mesajı

 
Değerli Basın Mensupları;
 
Basın üzerindeki sansürün kaldırılışının 113’üncü yıl dönümünde 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nızı kutluyorum. 
 
Sözlerimi uzun uzun basın bayramı kutlamaları ile sürdürmek isterdim ancak günümüz şartlarında gazetecilik yapmak çok zor hale geldi. Demokrasilerin olmazsa olmazları arasında yer alan medya, sadece ülkemizde değil birçok ülkede de zor günler geçiriyor. Ancak bu zorlukların, yine gazetecilerin dik duruşu ile aşılacağına olan inancım tam... Her şeye rağmen gerçekleri yazmaktan asla geri adım atmayan basın emekçileri, yine bu zorlu günleri aşmamızı sağlayacak kişilerdir.
 
Kalemini doğrudan, halktan ve haklıdan yana kullanan gazeteci dostlarım;
 
Ülkemiz aydınlık bir geleceğe ulaşacaksa bu sizlerin katkılarıyla olacaktır. Eleştirdiğiniz için gözaltına alınmadığınız, yaptığınız haberler nedeniyle ekonomik baskılara maruz kalmadığınız bir düzene, yine sizler sayesinde ulaşacağız. Güçlü bir demokrasiye geçiş, sizlerin gerçeklerden yana olan kalemi aracılığıyla olacaktır.
 
Halkın haber alma hakkını sağlayan siz değerli basın emekçilerimizin Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ‘mışlı bayramlar’ın değil gerçek basın bayramlarının en kısa zamanda kutlanmasını temenni ederim.
 
                                                                                            

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.