Kazak uyruklu kayıp kadın 1 hafta sonra bulundu

Antalya’da 1 hafta önce çalıştığı iş yerinden ayrılarak bir daha kendisine ulaşılamayan Kazakistan uyruklu kadın, Muratpaşa ilçesinde bulundu 

25 Haziran 2021
Kazak uyruklu kayıp kadın 1 hafta sonra bulundu

 
Edinilen bilgiye göre, 21 Haziran günü Bahçelievler Polis Merkez Amirliğine müracaatta bulunan G.U., kız kardeşi Azhar J.’den (46) 18 Haziran tarihinden bu yana haber alamadığını ve hayatından endişe ettiğini belirterek kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kayıp kadını dün gece saatlerinde Muratpaşa ilçesinde buldu.
Kadın ilk ifadesinde, “18 Haziran günü iş yerimden ayrıldım. Kullanmış olduğum cep telefonunda yabancı hat takılı olduğu için ablam ulaşamadı. Ben iş aramaya çıkmıştım. Bu süre zarfında ablamı ben de aramadım. Yeni iş buldum. Bu süre zarfında herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Kimseden şikayetçi değilim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.