Kaş Belediye sporcusu genç Karakurum Türkiye 3. olmayı başardı

Antalya'da gerçekleşen 11-12-13 Yaş serbest stil güreş şampiyonası'nda Kaş Beldediye genç sporcusu Yusuf Ali Karakurum kendi gurubunda Türkiye 3. oldu 

22 Haziran 2021
Kaş Belediye sporcusu genç Karakurum Türkiye 3. olmayı başardı

 
Antalya’da gerçekleşen 11-12-13 Yaş Serbest Stil Güreş Şampiyonası’nda Kaş Belediyesi sporcusu Yusuf Ali Karakurum, 57 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu
 
10-15 Haziran’da Kemer’de düzenlenen Türkiye Serbest Stil Şampiyonası’nda,11 yaş 57 kiloda Kaş Belediyesi sporcusu Yusuf Ali Karakurum, kendi sikletindeki rakibini yenerek başarı kazandı.
 
Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Barış Alagöz ve Yusuf Ali Karakurum’u makamında kabul etti. Başkan Mutlu Ulutaş burada yaptığı konuşmada, gençlerin sporda, bilimde, eğitimde başarı göstermesinin Kaş için büyük mutluluk olduğunu söyledi. 
 
Kaş Belediye Başkanı Ulutaş “Alt yapı çok kıymetli, kendi değerlerimizin buradan yetişmesi çok önemli. Biz yerel yönetimler olarak, Kaş Belediyesi olarak, her zaman sporcuların yanındayız. Sporcumuzun başarısıyla mutlu olduk, gururlandık. Bizi müsabakalarda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.
 
Başkan Ulutaş ziyareti sonunda genç sporcuya bisiklet hediye etti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.