14 Ağustos 2026 Cuma ANTALYA 31°
SON DAKİKA
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ

Kaş’ta yaya geçidi çizgileri yenilendi

Antalya’nın Kaş ilçesinde yaya geçitlerinde silinen ya da görünürlüğünü yitiren çizgiler yenilendi.

30 Mart 2021 34,7B okunma
Kaş’ta yaya geçidi çizgileri yenilendi
Kaş’ta yaya geçidi çizgileri yenilendi

Antalya’nın Kaş ilçesinde yaya geçitlerinde silinen ya da görünürlüğünü yitiren çizgiler yenilendi.Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince trafik akışında araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol ve güzergahlarda yaya geçidi çizgilerini boyama çalışması gerçekleştirildi.Yapılan çalışmayla söz konusu noktalarda silinen ya da görünürlüğü kaybolan çizgiler yeniden boyandı. Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için şeritlere ve geçiş çizgilerinin önüne ‘Önce Yaya’ görseli çizildi.

Antalya’nın Kaş ilçesinde yaya geçitlerinde silinen ya da görünürlüğünü yitiren çizgiler yenilendi.

Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince trafik akışında araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol ve güzergahlarda yaya geçidi çizgilerini boyama çalışması gerçekleştirildi.

 

Yapılan çalışmayla söz konusu noktalarda silinen ya da görünürlüğü kaybolan çizgiler yeniden boyandı. Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için şeritlere ve geçiş çizgilerinin önüne ‘Önce Yaya’ görseli çizildi.
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.