Kaçak kazı yapanlara suçüstü

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı İbradı İlçe Jandarma ekipleri, Başlar Mahallesi'nde kaçak kazı yapanlara suçüstü yaptı, 5 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, dedektör ve jeneratörün de bulunduğu malzemelere el koydu. 

08 Şubat 2021
 Kaçak kazı yapanlara suçüstü

İbradı Jandarmasından kaçak kazıya suçüstü

 

İbradı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Başlar Mahallesi'nde kaçak kazı ve definecilik yapıldığı ihbarını aldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Çimenli mevkisine yapılan operasyonda, kaçak kazı yaptığı belirlenen H.Ç., E.T., S.D., H.Ç. ve R.S. isimli şüpheliler suçüstü yakalandı. Jandarma ekipleri kazıda kullanılan dedektör, jeneratör ve hiltinin de bulunduğu 17 kazı malzemesi ve ekipmanına el koydu.

Olayla ilgili nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilirken gözaltına alınan şüpheli 5 kişi ifadelerinin ardından Akseki Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.