Sahte altınlarla dolandırdılar

İZMIR'DE 6 kişi, tarlada gömü bulduklarını öne sürüp, gömüdeki altınları ucuza verecekleri vaadiyle telefon ile farklı illerden kişileri arayarak, Ayvalık'a çağırdı. 

14 Ocak 2021
Sahte altınlarla dolandırdılar

Sahte altınlarla dolandırdılar

 

Antalya'dan gelen E.F. ile bulaşan dolandırıcılar, numune olarak E.F.'ye 3 altın verip, bozdurmasını söylediler. Dolandırıcılara inanan E.F., 50 bin TL vererek 300 adet sahte sikke altını aldı. Antalya'ya gittikten sonra altınların sahte olduğunu anlayan E.F., durumu Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Polisin yaptığı çalışmayla şüphelilerin H.B.A.,
B.K., C.B.,
M.İ., K.İ ve A.G. olduğu tespit edildi. Şüpheliler, bu kez de Bilecik'ten Ayvalık'a gelen M.K.'yi dolandırmak üzereyken polisin operasyonuyla, bin 650 sahte altın ve 3 gerçek altın ile yakalandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.