Yaşam Hastaneleri, aracınızdan inmeden PCR testi uygulamasına başladı!

Yenilikçi yapısı ile dikkat çeken Yaşam Hastaneler Grubu, pandemi sürecinde de sağlık hizmetlerinde yeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Grup, 6 şubesi ile hastaneye girmeden, aracınızın içinde PCR testi hizmeti vermeye başladı. 

12 Ocak 2021
Yaşam Hastaneleri, aracınızdan inmeden PCR testi uygulamasına başladı!

 
Bu hizmeti ile pandemi döneminde hastanelere girmekten çekinenlere hitap eden Yaşam Hastaneler Grubu, 6 şubesinde aracınızdan inmeden test yapılacak alanlar oluşturdu. 6 hastanede de görevlendirilen ekipler ve tabelalar, arabada COVID-19 test alanı yönlendirmesi için insanlara yardımcı oluyor. 
 
Özel kıyafetli sağlık görevlileri test hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra önce ağızdan sonra burundan sürüntü örneği alıyor. Test sonucu, başvuru formunda hastaların belirttiği e-mail adresine 6 ile 12 saat arasında iletiliyor. Test yaptıranlar, e-nabız üzerinden de test sonucuna ulaşabiliyor.
 
Konu hakkında bir açıklama yapan Yaşam Hastaneler Grubu Tıbbi İşler Direktörü Uzm. Dr. Cengiz Denizer; “Pandemi sürecinde ihtiyaç duyulabilecek sağlık hizmetlerine daha rahat ulaşılması için dünyada değişen sağlık uygulamalarını takip ediyor ve hastanelerimizde uygulamaya alıyoruz. Bu uygulama Türkiye’de ilk olarak Yaşam Hastaneler Grubu’nda gerçekleştirilmektedir” dedi.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.