Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da yılın ilk cuma namazı kılındı

Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyan vatandaşlar, yeni yılın ilk cuma namazını kıldı. 

01 Ocak 2021
Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da yılın ilk cuma namazı kılındı

Son dakika haberi! DÜZCE/KARABÜK - Yeni yılın ilk cuma namazı kılındı

 

Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyan vatandaşlar, yeni yılın ilk cuma namazını kıldı.Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Antalya'da vatandaşlar evlerine en yakın camilere yürüyerek gitti.Sosyal mesafeye uyarak camiler ve bahçelerindeki alanlarda cuma namazını kılan vatandaşlar, Kovid-19 tedbirlerine uyarak evlerine gitti.Muğla, Isparta ve Burdur'da da vatandaşlar, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek cuma namazını kıldı.Polis ekipleri de kalabalık oluşabilecek alanlarda denetim yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.