‘Hayalet Orhan’ yurtdışına kaçarken yakalandı

İstanbul’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, Covid-19 sebebiyle cezaevinden izinli çıkan, uluslararası uyuşturucu ticareti yaptığı belirtilen Orhan Ünğan havalimanında sahte kimlikle yakalandı. Ünğan ünlü uyuşturucu baronu Naci Şerif Zindaşti’nin kızının öldürülmesiyle ilgili yakalanmış ve yargılanmıştı. 

01 Ocak 2021
 ‘Hayalet Orhan’ yurtdışına kaçarken yakalandı

Son dakika… ‘Hayalet Orhan’ yurtdışına kaçarken yakalandı

 

Operasyon, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Uluslararası uyuşturucu baronu olduğu belirtilen ‘Hayalet Orhan’ lakaplı Orhan Ünğan’ın sahte kimlikle uçağa bineceği bilgisini alan ekipler harekete geçti.

HAPİSANEDEN İZİNLİ ÇIKMIŞTI

Covid -19 salgını sebebiyle hapishaneden izinli çıktığı bilinen Ünğan’ın daha önce yurtiçine ve yurtdışına sahte kimlik ve pasaportlar ile uçuşlar yaptığın tespit eden ekipler harekete geçti. Orhan Ünğan Sabiha Gökçen Hava Limanı'nda  gözaltına alındı. Ünğan’ın üzerinde başka bir kişi adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.