Dev piton gösteri yapan adamı seyircilerin gözü önünde boğdu! O anlar böyle görüntülendi.

Rusya'nın Dağıstan şehrinde yüzlerce kişinin önünde gösteri yapan adam herkese korku dolu anlar yaşattı. Dev piton yılanı ile birlikte gösteri yapan adam boğularak öldürüldü. Dehşete düşüren anlar ise böyle kameralara yansıdı.. 

22 Aralık 2020
Dev piton gösteri yapan adamı seyircilerin gözü önünde boğdu! O anlar böyle görüntülendi.

Dev piton gösteri yapan adamı seyircilerin gözü önünde boğdu! O anlar böyle görüntülendi                       Dev piton gösteri yapan adamı seyircilerin gözü önünde boğdu! O anlar böyle görüntülendi

 

Rusya'nın Dağıstan şehrinde yılanla gösteri yapan adam, seyircilerin gözü önünde piton tarafından boğularak öldürüldü..

 

KORKUNÇ GERÇEK DAHA SONRA ORTAYA ÇIKTI

Rusya'da bir sirkte yılanla gösteri yapan adam, yılanın boynuna doladıktan sonra yere düştü. Seyirciler önce adamın yere düşmesinin gösterisinin bir parçası sandı ama korkunç gerçek daha sonra anlaşıldı.

.Adamın bir süre hareketsiz kalması sonrası arkadaşları koşup adamın boynunu yılandan kurtardılar.Hiçbir şekilde tepki vermeyen adamın öldüğü belirtildi.

"ŞOV UĞRUNA HAYATINI KAYBETTİ"

Görüntüler ise sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Görüntülere yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, "Şov uğruna pisi pisine hayatını kaybetti." yorumunu yaptı.

Dev piton gösteri yapan adamı seyircilerin gözü önünde boğdu! O anlar böyle görüntülendi.                   Dev piton gösteri yapan adamı seyircilerin gözü önünde boğdu! O anlar böyle görüntülendi

.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.