Kemanın yıldızı 13 yaşındaki Elif, ABD’de üçüncü oldu

13 yaşındaki Elif Eroğlu, ABD'de düzenlenen Uluslararası King’s Peak Müzik Yarışması’nda keman performansıyla üçüncü oldu. 

22 Aralık 2020
Kemanın yıldızı 13 yaşındaki Elif, ABD’de üçüncü oldu

 

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandığı birinciliklerle Antalya'nın gururu olan geleceğin keman virtüözü Elif Eroğlu, Ocak ayında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etmiş, Başkan Böcek de genç müzisyeni başarılarından dolayı kutlayarak, destek sözü vermişti. Başkan Böcek'in yakından takip ettiği genç yeteneklerden Elif Eroğlu son olarak ABD’de düzenlenen bir yarışmada dereceye girerek, başarısını katladı.

ABD’de gerçekleşen Uluslararası Kings Peak Müzik Yarışması'na korona virüs salgını nedeniyle kayıt göndererek katılan Eroğlu, 700 katılımcının yer aldığı yarışmada keman yaş kategorisinde elde ettiği üçüncülük derecesiyle yine Antalya'nın göğsünü kabarttı. Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği genç kemancı, başarısına yeni bir başarı daha ekledi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.