Ortağının kamyonuna yerleştirmeye çalıştığı bomba elinde patladı

Denizli’de ortağının kendisini dolandırdığını düşünen şahıs, hazırladığı el yapımı bomba düzeneğini araca yerleştirmek isterken meydana gelen patlamada ağır yaralandı.  

21 Aralık 2020
Ortağının kamyonuna yerleştirmeye çalıştığı bomba elinde patladı

Ortağının kamyonuna yerleştirmeye çalıştığı bomba elinde patladı

 

Olay, Denizli’nin Serinhisar ilçesinde meydana geldi. Halil Yurtseven, ortağı olan Ali Koyun'un kendisini dolandırdığını ve alacağı olduğu yüklü miktarda parayı alamadığını iddia ederek bir plan yaptı.

Kendi imkanlarıyla bomba düzeneği hazırlayan 27 yaşındaki Yurtseven, sabaha karşı Koyun’un park halindeki kamyonetinin yanına gitti. Düzeneği kurmak isterken bir anda patlama meydana geldi.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Alevler arasında kamyoneti görenler itfaiye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. İtfaiye ekipleri kamyoneti söndürmek istediği sırada yerde hareketsiz şekilde olan şahsı fark etti. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Halil Yurtseven'i hastaneye sevk etti. İşyeri duvarında ve çatısında hasar meydana gelirken elektrik kabloları ise koptu. Şarapnel parçalarının isabet ettiği Yurtseven'in hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.