Antalya'da amatör balıkçılar için 3 metrelik "sosyal mesafe çemberi"

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronovirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında amatör olta balıkçılığı yapanlar için 3 metrelik "sosyal mesafe çemberi"ni uygulamaya başladı. 

17 Aralık 2020
Antalya'da amatör balıkçılar için 3 metrelik

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronovirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında amatör olta balıkçılığı yapanlar için 3 metrelik "sosyal mesafe çemberi"ni uygulamaya başladı.İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği "Olta Balıkçılığına Yönelik Tedbirler" başlıklı genelgesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, olta balıkçılığının yoğun olarak yapıldığı sahil ve akarsu kıyısında sosyal mesafeyi sağlayan 3 metrelik mesafelerde çemberler oluşturdu.
 
 
Amatör balıkçılığın yoğun olarak yapıldığı Boğaçayı kıyısına gelen balıkçılar, 3 metrelik sosyal mesafelerde konulan çemberle içinde balık tutmaya başladı.Balıkçılar bilgilendirilerek çemberlere yönlendirildi.Ekipler, gün boyu sahilde anons yaparak olta balıkçılarını sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.