Güldane Kaya'nın ''Herkes Biraz Kadın Olabilir Mi?'' Yorumu...

Mısralardaki Öykü’M edebiyat gurubundan çıkan genel yayın yönetmenliğini Sayın Mustafa Yılmaz’ın yaptığı farklı sosyal yaşamları olan on dokuz kadın yazarın titiz çalışmasından oluşan ‘’Herkes Biraz Kadın Olabilir Mi?’’ kitabını okuduktan sonra öncelikle projede emeği geçen herkesi kutlamak istiyorum. 

02 Aralık 2020
Güldane Kaya'nın ''Herkes Biraz Kadın Olabilir Mi?'' Yorumu...

 
Bir kadın olarak sadece kadın yazarların yer aldığı bir ekip çalışması bir çalıştay ürünü olan kitabı paylaşma anlatma haberdar etme sorumluluğunu hissettim.   
 Bir yazar ve gazeteci olarak, yazmanın gücüne kalemin sihrine inanırım. 
Yazmalı bütün kadınlar diyerek yola çıkan yaşam kesitlerini dönüm noktalarını yüreklerinde iz bırakan virajları cesurca kâğıda döken kadınlar tüm kadınlara yol açmışlar. Sade akıcı samimi anlatımlardan etkilenmemek mümkün değil. Kadının duygusal zekâsından mücadele gücünden dramından kısaca hikâyelerinin her satırından öğreniyor sorguluyor empati yapıyorsunuz. Birçoğumuzun içinde kalan cümlelere rastlıyor sizde haykırmak istiyorsunuz. 
Ve ‘’Herkes Biraz Kadın Olabilir Mi?’’ diyorsunuz. 
Tıpkı benim gibi.
  
Güldane KAYA
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.