İYİ Parti Milletvekili'nin kızı arkadaşlarına gitmek için emniyet şeridine girip, siren açtı!
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan, çakar ve sirenin bulunduğu araçla emniyet şeridini ihlal ederek yolculuk yaptı. Türkkan, o anları Instagram hesabından paylaştı.
Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan, yaptığı paylaşımlarla tepkilerin hedefi oldu. Türkkan, kuralları ihlal etti ve bu durumu Instagram hesabından paylaştı.
''GELİYORUM''
Dilara Türkkan, Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı videoda arkadaşlarını etiketleyip "Geliyorum" notunu düştü. Ancak videoda tepki çeken nokta ise Türkkan'ın çakar ve sirene sahip bir araçla emniyet şeridinden yolculuk yapması oldu.

''YETİŞİRİM DEMİŞTİ''
Bir sonraki hikayede ise Türkkan arkadaşlarıyla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşıp "Yetişirim demiştim" yazdı.

DAHA ÖNCE DE TEPKİLERİN HEDEFİ OLMUŞTU
Öte yandan Dilara Türkkan'ın yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla toplanıp zenne oynattığı görüntüler de tepki çekmişti.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

ASBÜ ile TİMBİR Arasında Yapay Zekâ ve Dijital Medya Alanında İş Birliğ…

58 ilde suç örgütlerine operasyon: 348 şüpheli yakalandı

TÜRKİYE, ABRAMOVİÇ’E ARAZİ SATARAK NASIL SİYONİZME KARŞI OLACAK?

MHP Lideri Bahçeli’den Türk dünyası mesajı

RTÜK’ten yayın kuruluşlarına dolandırıcılık uyarısı
