12 yaşındaki Berat arkadaşlarıyla oyun oynarken can verdi
Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde 12 yaşındaki bir çocuk, arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada freni boşalan aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Play Mute Remaining Time -0:58 Fullscreen
Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde 12 yaşındaki bir çocuk freni boşalan aracın altında kaldı. Talihsiz çocuk, arkadaşlarıyla beraber oyun oynadığı sırada kontrolden çıkan bir aracın altında kalarak can verdi.
Alınan bilgiye göre, Osman ve Hayriye Erdin çiftinin 10 çocuğunun en küçüğü olan Şalpazarı Atatürk Ortaokulu 6/B sınıfı öğrencisi 12 yaşındaki Berat Erdin Şalpazarı ilçe merkezi Sugören mahallesi yolu üzerinde dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla beraber oynadığı sırada freni boşalan panelvan araç çocukların olduğu bölüme doğru hızla ilerledi.
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Kontrolden çıkan araç 12 yaşındaki Berat Erdin'i aracın altında kalarak ağır şekilde yaralanırken, ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Berat Erdin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle araç sürücüsü gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Öte yandan Berat Erdin, bu gün Geyikli mahallesi Belen mezarlığında toprağa verilecek.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

ATSB’DEN ANTALYA GENELİNDE BÜYÜK TEŞKİLATLANMA HAMLESİ! 14 İLÇEYE TEMSİ…

TENOR SEDAT CAN ÖZTOPRAK’TAN DÜNYA SAHNELERİNDE TARİHİ BAŞARI: OPERANIN…

Kars’tan Özel Bireylere Çıldır Gölü’nde Moral Gezisi

14 ilde organize suç örgütlerine operasyon: 195 şüpheliye adli işlem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizi tekno-oligarkların tahakkümüne bıra…
