Son Dakika: Ölüm orucunu 2 gün önce sonlandıran Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek, hayatını kaybetti
Son dakika: 324 gündür ölüm orucunda olan ve 2 gün önce ölüm orucunu sonlandırarak hastaneye kaldırılan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek, hayatını kaybetti.
Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek, 324 gündür devam ettiği ölüm orucunu önceki gün konser talebinin karşılanacağı görüşmelerinden sonra noktalama kararı alıp hastaneye kaldırılmıştı.
324 GÜNDÜR ÖLÜM ORUCUNDAYDI
Gökçek, bugün hastanede tedavisi devam ederken yaşamını yitirdi. 324 gündür ölüm orucunda olan Grup Yorum üyesi ölüm orucunu noktaladıktan 2 gün sonra hayatını kaybetti.
NE OLMUŞTU?
DHKP-C silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan yargılanan ve cezaevinde tutuklu olarak bulunan İbrahim Gökçek, bir diğer Grup Yorum üyesi Helin Bölek'le birlikte; konserlerinin yasaklanmasını, İdil Kültür Merkezi'ne yapılan polis baskınlarını protesto etmek amacıyla ölüm orucuna başlamıştı. Helin Bölek, ölüm orucunun 288. gününde hayatını kaybetmişti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

MEHMET ALPTEKİN ŞAVLI: “SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ”

Bakan Göktaş: Şahsımı ve ailemi hedef alan iddialar iftiradır

242 milyar dolar faiz, 270 milyar dolarlık altın: “Yeraltı zenginlikler…

Adalet Bakanlığı'ndan fon soruşturmasındaki iddialara yanıt

“Faize 242 milyar dolar, altına 270 milyar dolar”: Altın Madenciliği Mi…
