köpek saldırısına uğrayan küçük Davut, kurtarılamadı
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, evlerinin önünde oyun oynarken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 6 çocuktan biri olan Davut Sana, tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, evlerinin önünde oyun oynarken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 6 çocuktan biri olan 6 yaşındaki Davut Sana tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra hayatını kaybetti.
İlçeye bağlı Hürriyet Mahallesi'nde 13 Nisan günü meydana gelen olayda, sokakta oyun oynayan Berat Albayrak, Hayrünnisa Güngör, Kadir Dağ, Davut Sana, Miran İçten ve Havva Kaçan isimli çocuklara, 3 sokak köpeği saldırdı. Çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle köpeklerden kurtarılan yaralı çocuklar, sağlık ekiplerince Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis'te ilk müdahalesi yapılan çocuklardan durumu ağır olan 3'ü, Şanlıurfa ve Gaziantep'e sevk edildi.
KÖPEKLERİN ARASINDA KALMIŞTI
Saldırıda köpeklerin arasında kalarak yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde derin yaralar açılan Davut Sana, tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Davut'un cenazesi yakınlarına teslim edildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

BHA’da yeni yayın dönemi başladı: Dijital haber, dijital görünürlük

Ankara’da medya zirvesi: TİMBİR’in yeni Genel Merkezi törenle açıldı

ANTALYA’DA DEVECİLİK, DEVE GÜREŞLERİ VE YÖRÜK GELENEĞİ

ABP GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN ANTALYA’DA İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BU…

İstediğini Yiyen, İstediğini Giyemez: Tuğba Ece Yörük’ün İlk Köşe Yazıs…
