13 Ağustos 2026 Perşembe ANTALYA 31°
SON DAKİKA
BHA

Yaya güvenliği için saha çalışması yapıldı

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Ekipleri, şehir genelinde yaya güvenliğini artırmak amacıyla yaya geçitlerinde yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

14 Haziran 2026 897 okunma
Yaya güvenliği için saha çalışması yapıldı
Yaya güvenliği için saha çalışması yapıldı

GİRESUN - BHA 

Ekipler tarafından, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, zamanla silinen ve görünürlüğünü kaybeden yaya geçitleri yeniden boyanarak daha belirgin hale getiriliyor.

Şehrin farklı noktalarında devam eden çalışmalarla birlikte sürücülerin yaya geçitlerini daha kolay fark etmesi ve yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmesi hedefleniyor. Özellikle okul çevreleri, yoğun yaya trafiğinin bulunduğu cadde ve sokaklar öncelikli olarak ele alınıyor.

Diğer yandan, uygun olan noktalara güneş enerji sistemli yaya geçidi tabelası da yerleştiriliyor.

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, trafik güvenliğinin sağlanması adına bu tür çalışmaların belirli periyotlarla sürdürüldüğünü belirterek, sürücülerden yaya geçitlerine yaklaşırken daha dikkatli olmalarını istedi.

Vatandaşlar ise, yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, yaya geçitlerinin daha görünür hale gelmesinin güvenli ulaşım açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.