2 Temmuz 2026, Perşembe
19:01

TİMBİR’den Halil İbrahim Yılmaz’a teşekkür plaketi

TİMBİR’den Halil İbrahim Yılmaz’a teşekkür plaketi

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, TİMBİR 2. Olağan Genel Kurulu sürecine katkılarından dolayı Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz’a teşekkür plaketi takdim etti.

ANKARA - BHA

Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü ve TİMBİR Genel Sekreteri Muhammet Kaçar’ın da yer aldığı ziyarette, aynı zamanda TİMBİR Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Yılmaz’a, genel kurul sürecine verdiği desteklerden dolayı teşekkür edildi.

Dr. Süleyman Basa, Halil İbrahim Yılmaz’ın sivil toplum ve kent kültürü alanındaki birikiminin yanı sıra Anadolu basınının güçlenmesine yönelik mesajlarının da önemli olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Halil İbrahim Yılmaz ise TİMBİR’in internet medyasının güçlenmesi, yerel medyanın desteklenmesi ve dijital yayıncılığın gelişmesi amacıyla yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Benzer Haberler